المقادير
شرايح من صدور الدجاج
خليط الدقيق
كوب دقيق
1 م ص بيكنج بودر
ربع م ص بيكربونات الصودا
1 م ص ملح
1 م ص فلفل حلو اني استخدمت البابريكا
1م ص كمون
ربع م ص فلفل أسود
1 م ص زعتر
1 م ص ثوم بوده وبصل اني استغنيت على البصل
خليط الدقيق
نص كوب حليب
2 بيضه ربع م ص ملح
رشة فلفل أسود
الطريقة
نخلط المكونات الدقيق لوحدها في صحه ونتركها جانبا
ونخلط حليط البيض على جنب
ونأتي للشرايح في الأول نغمسه في خليط الدقيق ونتأكد من انه كل شريحه تقلبت
في الدقيق كويس ونتخلص من الزائد وبعدين انغمسها في خليط البيض ومن ثم
خليط الدقيق من جديد وإلى القلي
وهذه الصور
هذا خليط الدقيق والبيض